Halloween is niet meer hetzelfde, dit is de slogan voor HorrorDome wat door 4 Seasons Events uit Apeldoorn wordt georganiseerd in de koepelgevangenis in Arnhem. Iedere vrijdag en zaterdag tussen 20 oktober en 11 november 2017 veranderd het terrein van de koepelgevangenis tussen 19:00 uur en 23:00 uur in een groot spookhuis.

Een breed scala aan verschillende spookhuizen komen voorbij. Zo hebben we SAW Playground, een spookhuis van 25 Minuten door de werkplaats van JigSaw. Een nieuwe film komt erover uit SAW8 in de bioscopen van Pathe op 27 oktober!
Daarnaast wandel je door het territorium van Chucky. Een pop die al jaren bekend is van één van de beste komische Horrorfilms van de wereld, en zal je oog in oog komen te staan met verschillende angsten, slachtoffers, moeilijke en benauwde momenten.

Om even tot rust te komen hebben wij ook een heuze groene zone, in deze zone kun je bijkomen van alles wat je meemaakt onder het genot van een heerlijke frisdrank.

Om vervolgens verder te gaan kun je nog naar IT’s my game waar verschillende spellen en hindernissen jou het leven zuur maken.